Vepřové kotletky se sušenými rajčaty

Lehká večeře, která zasytí.

Doporučujeme z naší nabídky sýrů: Cheddar (Typický zlatožlutou barvou a jemnou lehce nasládlou chutí)CHEDDAR

Ingredience:

vepřové kotletky  4 ks
sušená rajčata v oleji  10 ks
plátky čedaru  4 ks
anglická slanina  100 g
česnek  4 stroužky
bílé víno  100 ml
sůl  
pepř  
rozmarýn  

Postup přípravy:

  1. Kotlety naklepeme, mírně osolíme, opepříme, posypeme rozmarýnem, na každou dáme plátek sýra a několik kousků rajčat.
  2. Maso podélně přeložíme, sepneme špejlí nebo jehlou a závitky obalíme plátky slaniny.
  3. Vložíme do zapékací misky, přidáme stroužky česneku, zbytek rajčat, pokapeme olejem, podlijeme vínem, přikryjeme alobalem a dáme do vyhřáté trouby na 180°C.
  4. Pečeme do měkka, před koncem pečení odkryjeme a dopečeme dozlatova.

Jako přílohu doporučujeme čerstvou bagetku nebo opékané brambory.