Bruschetty s parmskou šunkou  a  sušenými rajčaty

Bruschetty nabízíme ve 3 variantách - s olivovým olejem, rajčatové, s česnekem.

Doporučujeme z naší nabídky pečiva: Bruschetty Robertobruschettine

Ingredience :

čerstvá rukola  1 ks
masitá rajčata  4 ks
balsamikový ocet  
olivový olej  
strouhaný parmazán  3 lžíce
Bruschetty  1 balení
sůl, pepř, stroužek česneku  
parmská šunka 200 g
sušená rajčata v oleji  

Postup přípravy:

1. Rukolu propláchneme studenou vodou a osušíme. Omytá rajčata nasekáme na drobno a necháme je na sítu okapat.

2. V misce rajčata promícháme se solí, pepřem, trochou balsamikového octa a olivovým olejem. Přimícháme nastrouhaný parmazán a odložíme do chladu.

4. Bruschetty potřeme česnekem, ozdobíme lžící vychlazené rajčatové směsi, plátkem parmské šunky, kouskem sušeného rajčete a rukolou.