Lehká večeře, která zasytí.

Doporučujeme z naší nabídky: Pancetta tesa affumicataPancetta

Ingredience:

hladká mouka  40 g
zadní hovězí maso  800 g
slanina - Pancetta  
mořská sůl, pepř  
olivový olej  2 lžíce
malé cibule  2 ks
bílé víno  150 ml
drůbeží vývar  500 ml
hnědé krémové žampiony 350 g
sušená rajčata  5 ks
rozmarýnové lístky  
plátky sýru  

Postup přípravy:

  1. Kotlety naklepeme, mírně osolíme, opepříme, posypeme rozmarýnem, na každou dáme plátek sýra a několik kousků rajčat, plátky žampionů.
  2. Maso podélně přeložíme, sepneme špejlí nebo jehlou a závitky obalíme plátky slaniny.
  3. Vložíme do zapékací misky, přidáme stroužky česneku, zbytek rajčat, pokapeme olejem, podlijeme vínem, přikryjeme alobalem a dáme do vyhřáté trouby na 180°C.
  4. Pečeme do měkka, před koncem pečení odkryjeme a dopečeme dozlatova.

Jako přílohu doporučujeme čerstvou bagetku nebo opékané brambory.

Lehká večeře, která zasytí.

Doporučujeme z naší nabídky sýrů: Cheddar (Typický zlatožlutou barvou a jemnou lehce nasládlou chutí)CHEDDAR

Ingredience:

vepřové kotletky  4 ks
sušená rajčata v oleji  10 ks
plátky čedaru  4 ks
anglická slanina  100 g
česnek  4 stroužky
bílé víno  100 ml
sůl  
pepř  
rozmarýn  

Postup přípravy:

  1. Kotlety naklepeme, mírně osolíme, opepříme, posypeme rozmarýnem, na každou dáme plátek sýra a několik kousků rajčat.
  2. Maso podélně přeložíme, sepneme špejlí nebo jehlou a závitky obalíme plátky slaniny.
  3. Vložíme do zapékací misky, přidáme stroužky česneku, zbytek rajčat, pokapeme olejem, podlijeme vínem, přikryjeme alobalem a dáme do vyhřáté trouby na 180°C.
  4. Pečeme do měkka, před koncem pečení odkryjeme a dopečeme dozlatova.

Jako přílohu doporučujeme čerstvou bagetku nebo opékané brambory.

Rychlý bezmasý recept pro labužníky.

Doporučujeme z naší nabídky sýrů: Gouda mladá (Kravský sýr velmi jemné až lehce oříškové chuti)GOUDA MLADÁ

Ingredience:

sušená rajčata naložená v oleji  200 g
sýr feta  150 g
stroužek česneku  
strouhaný sýr Gouda  

Postup přípravy:

  1. Sušená rajčata trochu pokrájíme, dáme do malé zapékací misky, poskládáme feta sýr, plátky česneku a zasypeme trochou nastrouhané goudy.  
  2. Pečeme dokud sýr nezezlátne. Při 180st, přibližně 10-15min.
  3. Podáváme s trochou čerstvé zeleniny ( rajče, okurka )

NÁŠ TIP!

Jako přílohu doporučujeme čerstvou bagetku nebo grilovaný toast.

Zapněte si stopky, za 15 minut bude jídlo na stole...

Doporučujeme z naší mabídky: Špagety Gragnanosspagety gragnano

Ingredience:

těstoviny  
sušená rajčata  
čerstvá rukola  
panenský olivový olej  

Postup přípravy:

  1. Uvařte vodu. Vroucí vodu osolte. Pamatujte, že na 100g těstovin má být 1 litr vody. Připravte talíře. 
  2. Přilijte olivový olej ( nebo olej, ve kterém byla rajčata naložena ), nastrouhejte parmezán. 
  3. Svůj pokrm korunujte rukolou. Ledabyle promíchejte.

NÁŠ TIP!

Jako přílohu doporučujeme čerstvou bagetku nebo grilovaný toast.

Rychlý recept pro labužníky.

Doporučujeme z našich výrobků: Nakládaná sušená rajčata s kaparykapary

Ingredience:

kuřecí prsa  100 g
sušená rajčata  50 g
kapary  1 lžička
panenský olivový olej  1 lžička
160 Kcal  
bílý jogurt  

Postup přípravy:

  1. Do horké vody vložit na 2 min sušená rajčata pro odsolení a lehké změknutí, scedit a nechat vychladnout.  
  2. Kapary nechat odmočit od soli též.
  3. Maso a sušená rajčata nakrájet na tenké proužky. Na nepřilnavé pánvi ohřát olej, vložit pokrájené maso, sušená rajčata a kapary, vše vařit pod pokličkou. V případě, že by se suroviny na pánev přilepovaly, přidat trochu vody.
  4. Servírujeme na ledovém salátě. 

NÁŠ TIP!

Jako přílohu doporučujeme čerstvou bagetku nebo grilovaný toast.